Industriporte og garageporte

Salg og montering
Med udgangspunkt i de brugssituationer, porten skal fungere i, finder Dansk Port Service, Midtjylland den optimale løsning, som tager hensyn til såvel økonomi som driftsikkerhed. Vore porte og portautomatik kan tilpasses mange forskellige behov og ønsker med hensyn til design og funktionalitet. Vi udfører montering af porte i Midtjylland og på Fyn.

Service og reparation
Vi udfører vedligeholdelse og reparation på alle porttyper, sluser og ramper af alle gængse mærker. Dansk Port Service, Midtjylland er med erfarne montører og rimelige priser den lokale, professionelle samarbejdspartner omkring porte og den tilhørende automatik.

Serviceaftaler
En port slides. For at undgå unødvendige driftsstop er det vigtigt at foretage en regelmæssig vedligeholdelse af portene, der samtidig forlænger portenes levetid. Der er endvidere krav fra Arbejdstilsynet om årlige eftersyn af industriporte.
Vi tilbyder individuelle serviceaftaler, der enten kan udformes således, at der betales en fast pris pr. port under hensyntagen til det forventede slitage og portens funktion. Serviceaftaler kan også udformes således, at der kun betales for anvendt tid og anvendte materialer.
Døgnvagt: 75 50 51 81

 

Carl Plougs Vej 102, 6000 Kolding Telefon: 7550 5181 Telefax: 7550 8343 Mobil: 4034 5181 Email: info@dansk-port-service.dk